Forum jjest przeznaczone dla uczniów klasy 1d :)
Użytkownik Veteran
Użytkownik Veteran
Użytkownik Veteran
Użytkownik Veteran
... koszmary to zrozumiem ...
ale żeby o tej godzinie grać na kompie ...
... ty to jakiś mutant jesteś że się Tobie oczy niezamykają przed tym monitorem ...
Użytkownik Veteran
Nic ... poprostu dziwie się że jesteś o tej godzinie na nogach jak ja ledwo co otwieram oczy dojeżdzając autobusem do szkoły ...
Użytkownik Veteran
Mroczi1 napisał:
jesteś taka powalna jak żółw
Jak już to powolna ... być może ...
Użytkownik Veteran
Użytkownik Veteran
Fabi pewnie przyjdzie jak bedzie mu się chciało ... powalna może być chociaż nic nie znaczy
miło sie zwami gada ale dobranocka wzywa. jutro wf i znowu bieganie dookoła sali albo bżuszki i ciongle wkułkto sama nuda
Kobiety są jak szanse (niewykorzystane się mszczą
..
Użytkownik Veteran
Mroczi1 napisał:
miło sie zwami gada ale dobranocka wzywa. jutro wf i znowu bieganie dookoła sali albo bżuszki i ciongle wkułkto sama nuda
Kobiety są jak szanse (niewykorzystane się mszczą
..
Hmm to miało być smieszne ?
Użytkownik Veteran
Ze zdjęciem zaginionego .. ..a co do WF-u nie jest tak źle ... gramy w siatke jak dwie lewe ręce ale jest hmm 'śmiechajnie'
Użytkownik Veteran
chciałas chyba powiedzieć 'gorzey nee mogło by być niż yest yush gorzey'....xD
*widzę ze moya emotiqonqa sie vam podoba....xD
Użytkownik Veteran
XvXcoguarXvX napisał:
chciałas chyba powiedzieć 'gorzey nee mogło by być niż yest yush gorzey'....xD
![]()
![]()
*widzę ze moya emotiqonqa sie vam podoba....xD![]()
![]()
Nie jest tak źle Kinguś ... WF z Rybarczyk jest fajny ale z Czernicką czy jakoś tak to nie lubie ... ehh .... baba ...
Użytkownik Veteran
onia yest masaqrychna x| <oubleeee>
Użytkownik Veteran
Znalazłam ją na naszej-klasie ... ou ... hahaha ale już nic nie mówię zeby nie było
Użytkownik
zdecydowanie dziadek
Użytkownik Veteran
Użytkownik Veteran
Użytkownik Veteran
Użytkownik Veteran
Użytkownik Veteran
Użytkownik Veteran
Słuchajcie wszyscy : Nie wierzcie w to że Marsjanie Są gdzieś daleko z tąd bo to jest LaLa... kłamstwo. Ci jeba.. ludzie z FBI ukrywają to przed nami . Sektor 7 istnieje . A wiara która tam pracuje cały czas myślą w jaki sposób uchronić ziemie przed atakiem. Oni są niedaleko możliwe żetera patrzą na nas jak my szykujemy się do obrony naszego środowiska , ale i tak nie mamy z nimi szans. Obcy czekają tylko na właściwy moment żeby nas zaatekować a wtedy nie mam gdzie uciekać ponieważ nie rozwinaliśmy jeszcze naszej techniki do tego stopnia żeby przenieść całą ludzkość na inną planete. Więc strzeście się każda chwila może być waszą ostatnią. Kożystajcie z tej wolności pui czas>>>>>>>>> To powiedział Jack Mochito ( 10 sierpnia 1986 roku) 5 min. przed śmiercią. Niektórzy twierdzą że został on porwany przez UFO a inni że poprostu zwariował. To dlaczego jedyna osoba która byłą wtedy przy nim czyli jego żona po tym jak złożyła zeznania w sądzie umarła . Sekcja zwłok wykazała że zgineła 8 sierpnia 1986 roku czyli przed tym faktem kiedy żekomo jej mąż zastał porwany przez UfO. Wiem , że nie każdy z was zrozumie tą historie , ale w pownym sęsie może ona być prawdziwa . Lubie takie opowieści więc ją tu umieściłem ale i tak niektóre zagatki np. jak ta że zgineła ona przed tym jak zaznała w sądzie są niemożliwe , ale jeżeli byście pomyśleli troche dłużej to ma ona sens ale nie bede więcej pisać bo niektórym może się nie spodobać wiec NArka (((( ta historia nie jest ściągnięta z internetu))))
Użytkownik
łąaaaaaaaaaa dreszczyk strachu..... uważaj bo gdy śpisz ONI nie śpią bądź gotowy do walki z nimi....
nie no dobra ja lubię takie historie a szczególnie o duchach jak mi ciocia opowiada i jest ten nastrój..... brrrrrr ale ja wiem że ty takie historie lubisz Bartuśu.... przeczytałam już tą ksiązkę... łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ej teraz zobaczyłam ze nie ma buzki :boi sie: ani nic... eeeeeeeeeee wymyslejakas %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
Użytkownik
ale co z nocnymi koszmarami czy z poduszką?????